Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Сьогодні у Бердянську підключать газопостачання: адреси

Сьогодні у Бердянську підключать газопостачання: адреси

Сьогодні у Бердянську підключать газопостачання: адреси

Після двотижневої перерви у курортному місті знову під’єднують житлові будинки та підприємства до газопостачання. Стало відомо, за якими адресами бердянці вже сьогодні зможуть користуватися газом.

Інформацію оприлюднили на сайті Бердянської міської ради.

Сьогодні бригади підприємства “Запоріжгаз” підключатимуть мешканців Бердянська за такими адресами:

– Пр. Західний 7,9,31, Азовський 15, вул. Захисників України 5,1, Праці 16, Пушкіна 3,5, Морська 3,5,7,17а,21,25,43,44, Італійська 54,63,65,88,92,94,96, Європейська 1,3,72,74,94,94а,99, Мелітопольське Шосе 4,6,8,9,10,12,14,16,19, Довганюка76г,70, Щербака 22г

– повністю вулиці Петровський шлях, Степова,Челюскіна,Благовіщенська,Пирогова, Сеченова, Абрикосова, Вишнева, Зоряна, Рудневої, Глухий кут, Сонячна, Тімірязєва та пр.Вишневий-2, Зоряний, Іжевський, Курський, Світлий, Сонячний, Садовий.

Також продовжать підключати мешканців приватних будинків мікрорайону АКЗ та Нахалівка. І розпочнеться підключення с. Роза, Нововасилівка, Шовкове.

Зазначається, що для того, аби до квартир та будинків запоріжців фахівці змогли якнайшвидше відновити газопостачання, підприємство звертається до жителів вище зазначених мікрорайонів  з проханням надати доступ до своїх житлових приміщень. Представники «Запоріжгазу» мають перевірити газове обладнання.

Як писав раніше Inform.zp.ua, половина будинків Бердянська вже під’єднана до газу.