Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Бердянцям повертають газопостачання

Бердянцям повертають газопостачання

Бердянцям повертають газопостачання

Під’єднана вже половина будинків.

У курортному місті на два тижні відключали газопостачання через масштабний ремонт. Тепер половина будинків Бердянська вже знову під’єднана до газу.

Про це повідомляють на сайті Бердянської міської ради.

За інформацією Бердянського відділення ПАТ “Запоріжгаз” 26 квітня було повністю відновлено газопостачання у 53% (304 з 572) багатоповерхових будинках міста, частково відновлено у 12,8% (73 будинки з 572) будинках, тобто були підключені не всі стояки, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що газопостачання  відновлене у 41% будинках приватного сектору у різних мікрорайонах міста — Колонія, Центр міста, Нагірна частина, РТС, Ліски, Собача балка, Вахтове селище, загалом це майже 6 тисяч приватних будинків,

Як писав раніше Inform.zp.ua, причиною відключення газопостачання став масштабний ремонт системи. Вже з 20 квітня мали відновити газопостачання у місті.