Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » ЖКХ » Передать показатели счетчика в Запорожье можно с 29 апреля

Передать показатели счетчика в Запорожье можно с 29 апреля

Передать показатели счетчика в Запорожье можно с 29 апреля

Ілюстраційне фото

Передати показання електролічильників за підсумками квітня можна протягом п’яти днів. Сьогодні, 29 квітня – перший день.

Термін передачі показань приладу обліку електроенергії – останні два дні теперішнього місяця і три перші дні наступного місяця.

Це можна зробити за номерами телефонів:

Як передати покази
Як передати покази

Також передати показання по електроенергії можна через спеціальний чат-бот. Щоб зареєструватися в боті, необхідно вказати розрахунковий рахунок і номер лічильника.

Що відомо про вартість електроенергії для населення?

Тариф на електроенергію для побутових споживачів в Україні залишиться незмінним. – 2,64 грн за кіловат. Таке рішення про продовження пільгової ціни на електроенергію для населення ухвалив Уряд.

Кабмін розглядає варіант підвищення тарифу на електроенергію для населення через російські атаки на енергетичну інфраструктуру України.

Через масовані обстріли об’єктів електроенергетики в енергосистемі країни утворився дефіцит електроенергії. Енергетики закликають скоротити споживання електроенергії в пікові години: вранці з 07:00 до 10:00 і ввечері з 18:00 до 22:00.