Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Без авто, но с ценными часами: известно о состоянии главы ЗОВА Ивана Федорова

Без авто, но с ценными часами: известно о состоянии главы ЗОВА Ивана Федорова

Без авто, но с ценными часами: известно о состоянии главы ЗОВА Ивана Федорова

Іван Федоров

Новопризначений голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров задекларував свої статки за 2023 рік. На час подання декларації Іван Федоров ще перебував на посаді Мелітопольського міського голови. 

Про звіт посадовця можна дізнатись на сайті Єдиного державного реєстру.

У Запоріжжі Іван Федоров володіє житловим будинком площею майже 167 м2 та земельною ділянкою у 518 м2. Також він має квартиру площею 61,9 м2 у тимчасово окупованому Мелітополі.

Новий очільник Запорізької ОВА розповів, що планує зробити на своїй посаді
Очільник Запорізької ОВА Іван Федоров

Іван Федоров задекларував годинник Ulysse Nardin вартістю майже 140,5 тисяч гривень. Якщо вірити документам, він придбав його у 2014 році.

Згідно декларації, власного авто у Івана Федорова немає. Пересувається він виключно на машинах, які отримав у безоплатне користування від матері та брата.

За роботу на посаді Мелітопольського міського голови у 2023 році Іван Федоров заробив 959 тисяч гривень.

На банківських рахунках торік посадовець зберігав майже 13 тисяч гривень. Також мав заощадження готівкою у розмірі 1,6 млн грн, а також майже 200 тисяч доларів, які комусь позичив.

Нагадаємо, Івана Федорова офіційно призначили головою Запорізької ОВА. До цього Іван Федоров був мером Мелітополя, який наразі окупований росіянами.