Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Резонанс » Під стінами запорізької мерії з’явилися портрети Медведчука та Шарія

Під стінами запорізької мерії з’явилися портрети Медведчука та Шарія

Під стінами запорізької мерії з’явилися портрети Медведчука та Шарія

Акція на підтримку законопроєкту про колабораціонізм.

Під час проведення сесії міськради під стінами будівлі проходить акція на підтримку законопроєкту про колабораціонізм, яку організував Нацкорпус. 

Учасники заходу принесли стенди, на яких зображені так звані “колаборанти” та їхня діяльність. Так, на інформаційних  кубах можна побачити портрети блогера Анатолія Шарія, політиків Віктора Медведчука, Юрія Бойка, Вадима Рабіновича та інших.

Також на стендах зображені логотипи українських телеканалів, які, на думку організаторів, проводять інформаційну співпрацю з країною-агресором, пише 061.

Нагадаємо, колабораціонізм – це співпраця населення або громадян держави з ворогом в інтересах ворога-загарбника на шкоду самій державі чи її союзників і участь у переслідуванні патріотів країни, громадянином якої є колаборант. 

Як розповів ветеран АТО Михайло Пиріг, активісти подали заявку до депутатського корпусу проголосувати за звернення до Верховної Ради України про прийняття закону про колаборантів. 

Фото: 061

Текст звернення активісти акції “Ні колаборантам” передали до регламентної комісії міськради ще перед засіданням 31 березня, однак тоді сесію перервали через мінування будівлі. Того ж дня під стінами мерії також проводилася акція.

Як писав раніше Inform.zp.ua, запорізькі депутати відмовилися розглядати питання щодо діяльності партій “ОПЗЖ” та “Партії Шарія”.

Також під час сесії депутати ухвалять низку кадрових рішень.