Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Репортаж » MONATIK і фіналістка «Голосу країни» Ніка Тупилко заспівали разом у Запоріжжі

MONATIK і фіналістка «Голосу країни» Ніка Тупилко заспівали разом у Запоріжжі

MONATIK і фіналістка «Голосу країни» Ніка Тупилко заспівали разом у Запоріжжі

В нашому місті пройшов перший масовий захід після послаблення карантину. В суботу, 25 липня, на літньому майданчику ресторану «Мануфактура Розенталь» відбулася велика вечірка найпопулярнішої радіостанції «Люкс» – LUX FM PARTY.

Під відкритим небом свої найкращі пісні виконали молода співачка Мішель Андраде і популярний співак Монатік.

Запоріжжя та його мешканці за час жорстких карантинних обмежень скучили за концертами. Напевно, так саме скучили за глядачем і самі музиканти. Це відчувалось в запальних танцях гостей вечірки та лунало у зверненнях до публіки і Мішель, і Монатіка. Всі раділи чудовій можливості «ловити ритми».

Велика вечірка під час пандемії мала свої особливості: біля входу на концерт усі бажаючі проходили крізь рамку дезинфекції, обслуговуючий персонал та охорона – в масках.

На території ресторану організували кілька фотозон. Зробивши фото біля них і виклавши з # в соцмережах, відвідувачі могли взяти участь в розіграші цінних сюрпризів. Одному з гостей пощастило отримати сертифікат на паливо на 10 000 грн. від запорізької мережі заправок  «ZOG».

Інший глядач виграв ювелірну прикрасу з камінчиком Swarovski від «Золотого віку».

Між виступами артистів гостей розважали ведучі «Люкс FM» Василіса Рядних та Слава Демін. Конкурс скоромовок від них викликав бурхливу реакцію: і учасники, і глядачі змагались вимовляти відомі чистомовки на новий лад. Переможець отримав гучні овації фанів та приз від радіо «Люкс».

Найочікуванішим став вихід на сцену Монатіка. Його «живі» пісні та щире спілкування з публікою лунало далеко за межі концертного майданчика клубу-ресторану. Відомий співак звертав увагу цінувати миті життя та бажав глядачам: “Падати тільки в любов, а битися – тільки в танцях”. Виконуючи один із своїх найновіших хітів співак запросив на сцену фіналістку «Голосу Країни» запорізьку молоду співачку Ніку Тупилко. Разом вони виконали пісню «Вечериночка».

https://www.facebook.com/rulasi/videos/3363429837021171/

LUX FM PARTY гучно відкрила сезон масових заходів після корона-карантину.

Автор Анастасія Агаркова