Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Ролик запорізьких школярів переміг в конкурсі соціальної реклами

Ролик запорізьких школярів переміг в конкурсі соціальної реклами

Ролик запорізьких школярів переміг в конкурсі соціальної реклами

Завершилося підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу соціальної реклами «Вартові безпеки». Це спільний проект Патрульної поліції України та Міністерства сім’ї, молоді та спорту.

На початку весни школярам України запропонували відзняти відеоролик, направлений на вирішення певної важливої соціальної проблеми, що стосується особистої безпеки дитини та її оточення.

Читайте также: Полицейских, подозреваемых в убийстве ребенка, отправили под арест

Перемогу отримала команда запорізьких юних журналістів. Діти вибрали актуальну тему безпеки в автомобілі. Не секрет, що більшість водіїв та пасажирів ігнорують пасок безпеки та не пристібаються. Запорізькі школярі на відео подають приклад  для наслідування  одноліткам, батькам, всім – і водія, і пасажирам.

Пасок безпеки рятує життя!

Читайте также: В СБУ сообщили подробности задержания на взятке майора ВСУ

Як розповіли переможці, вони хотіли б, щоб їх ролик побачили якомога більше людей і обов’язково почали користуватися паском безпеки!

Найстарший з команди зможе безкоштовно відвідати дитячий літній табір в Урзуфі, де у цікавій та інтерактивній формі патрульні навчать дітей корисної інформації, зокрема про безпечне поводження на дорозі та у побуті, загрози дитячій безпеці тощо, будуть спортивні змагання та походи, – повідомила Ірина Сергієнко, інспектор із зв’язків з громадскісттю Управління Патрульної поліції в Запорізькій області.

Читайте также: Под Запорожьем поезд насмерть сбил подростка: полиция открыла уголовное дело

За словами Ірини Сергієнко, Патрульна поліція України вважає одним з важливих напрямків своєї щоденної роботи профілактику серед дітей та молодді. Триває масштабний всеукраїнський проект “Шкільний офіцер поліції” та безліч менших проектів та активностей, – нагадали в поліції.