Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Юрій Артеменко закликав до збільшення позитиву в ЗМІ

Юрій Артеменко закликав до збільшення позитиву в ЗМІ

Юрій Артеменко закликав до збільшення позитиву в ЗМІ

Щоб новий рік почався успішно, треба підвести підсумки минулого

Урочисті привітання, подяки та нагородження напередодні нового року – це, звісно, дуже добре. Але який же майбутній рік буде плідним без підведення підсумків минулого.

Традиційно перед новорічними святами пройшов захід з приводу підсумків та перспектив місцевого самоврядування, за підтримки Агенції регіональних ініціатив. Всі присутні на конференції мали змогу задати питання учасникам заходу, серед яких були голова Запорізької обл. ради Григорій Самардак, голова Нац. ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко та  працівники органів місцевого самоврядування.

Одним із аспектів , які розглядались на конференції була презентація проекту «Радіомовлення в громадах». Юрій Артеменко наголосив на тому, що проблема телебачення в тому, що гонитва за грошима не дає змогу повністю віддатись телеглядачу. Негатив, який надходить з телеекранів, частково вганяє людей в депресію. Тому задля щасливого майбутнього в ефірах, хоча би частково повинен подаватись позитив. Людям треба давати надію.

Надію на можливе покращення надала Аліса Макаріхіна (виконавчий директор асоціації органів місцевого самоврядування «Регіональний центр розвитку здатних територіальних громад Запорізької області»), яка зауважила на головних аспектах медичної реформи та підкреслила її важливість та масштаб. Також вона наголосила на необхідності проведення тренінгів у медичних закладах. Тому, що «медична реформа – це не якийсь страшний звір, а комфортні та якісні медичні сервіси та послуги».