Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Резонанс » Міхеіл Саакашвілі вже пройшов кордон України

Міхеіл Саакашвілі вже пройшов кордон України

Міхеіл Саакашвілі вже пройшов кордон України

На пункті пропуску Шегині, що на українсько-польському кордоні, люди створили коридор для того, щоб Міхеіл Саакашвілі зміг пройти на територію України. Про це повідомляє служба ВВС

Люди спочатку пройшли ПП “Шегині”, і вирушили до нейтральної зони, туди, де перебував екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі зі своєю делегацією.

На зворотному шляху перекривали вихід люди в шоломах, але прихильники політика їх “витіснили”. Раніше польські прикордонники пропустили екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, але українська сторона заблокувала рух на ПП “Шегині”. Дорогу у нейтральній зоні з боку Україна перекривали три джипи із “військовими номерами”. Там стояли люди у балаклавах та “прикордонники у зелених беретах”. Автобус пана Саакашвілі стояв перед ними. Рух було заблоковано із обох сторін україно-польського кордону.

За словами прикордонників, які стояли на пункті пропуску, “СБУ повідомила, що пункт пропуску заміновано.”

Натовп людей все ж прорвався через блокаду і разом з ними Міхеіл Саакашвілі. Прикордонники не стали затримувати людей. Через деякий час  політик сів у машину та вирушив у напрямку Львова.

Читайте також: Поїзд з Міхеілом Саакашвілі зупинили

Які будуть подальші дії політика та реакція української сторони дізнаємося вже завтра. Але сьогодні можемо говорити про те, що  ситуація з приїздом в Україну екс-губернатора Одеської області черговий раз привернула увагу світової спільноти до України. Хто порушив закон і хто винен у цьому скандалі – будуть розбиратися.  Та навряд подібна ситуація піде на користь репутації країни…