Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Политика » Саакашвілі у Запоріжжі розкрив таємниці закулісних переговорів з Президентом

Саакашвілі у Запоріжжі розкрив таємниці закулісних переговорів з Президентом

Саакашвілі у Запоріжжі розкрив таємниці закулісних переговорів з Президентом

Перевірити правда чи вигадка сказане у Запоріжжі Міхеілом Саакашвілі ми звісно не можемо, а тому покладаємося на суспільну свідомість

Вчора ввечері, на бульварі Шевченка відбулася зустріч запоріжців з Міхеілом Саакашвілі, прийшло близько тисячі людей. Та навряд можна припускати, що усі присутні – прихильники політика. Значна частина була тих, які не могли не прийти, хтось приїхав просто послухати, щоб зібрати інформацію для роздумів. А дехто, як запідозрив політик – посланці Президента чи то місцевої партії “Солідарність”. І варто зазначити, –  досить велика кількість тих, які вчора знайшли для себе єдиного лідера і вже сьогодні готові віддати свій голос.

Саакашвілі

Підготувалася команда Саакашвілі дуже непогано, чимало наметів, які стояли поруч, безліч прапорів, хлопці, які пильнували щоб хтось не сказав чогось зайвого. Таких бачили по усьому периметру. На вимогу: “А розкажіть нам що там у Грузії!” хлопці реагували миттєво. Щоправда не зовсім зрозуміло, чому реакція на фразу була саме такою. Зрештою не лише хлопці, а сам Саакашвілі відреагував не найкращим чином. Не будемо цитувати, бо самим неприємно від таких фраз. На наших очах один з місцевих активних громадян отримав держаком від прапора по голові. Картина була геть незрозумілою. Стояв собі чоловік під самою сценою, періодично кидав якісь провокаційні запитання, зрештою відповіді на них можна було знайти, але ж краще позбутися. Чоловіка у вишиванці взяв під руку один з молодиків і насильно вивів за межі площі. Той усю дорогу пручався, то ж напросився отримати палкою по голові. Усе інше пройшло без ексцесів.

Саакашвілі

Саакашвілі

На чиє електоральне поле та для чого?

Цей візит Міхеіла Саакашвілі точно дав зрозуміти на чиє електоральне поле він приїхав. Якщо минулого разу багато говорив про Ахметова і критикував Ляшка, то цього разу чітко приїхав забрати, наскільки це можливо, голоси у БПП, або хоча б зробити якісний антирейтинг. Протягом усього виступу звучала критика у бік Президента та його команди. Абревіатура БПП інколи навіть різала у вуха, бо звучала аж надто часто. Очевидно, забравши громадянство Президент дуже серйозно образив політика. Саакашвілі вважав за потрібне розказати також деякі “таємниці” закулісних переговорів з українськими керманичами. Зокрема прозвучало, що Петро Порошенко неодноразово пропонував Саакашвілі крісло Прем’єр-міністра, щоб останній не “смикався”. Пізніше розказав, що Президент обіцяв телефоном створити політику антикорупційне бюро, щоб той міг боротися з українською корупцією з Брюселю. Що насправді відбувається у закритих кабінетах  – сказати важко, фразам Саакашвілі можна як вірити, так і віднести до популістичних заяв. Зрештою, сподіваємося що українці зможуть розібратися правильно та вчасно.

Саакашвілі

Така от неоднозначна ситуація склалася з приїздом грузинського політика до Запоріжжя. Багато гучних заяв, ще більше критики, тепер чекаємо дій, щоб оцінити по справах. Наприкінці зустрічі політику подарували булаву, якою він пообіцяв розбити корупцію в Україні.