Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » У День Незалежності в Запоріжжі говорили про наболіле

У День Незалежності в Запоріжжі говорили про наболіле

У День Незалежності в Запоріжжі говорили про наболіле

У 26-ту річницю Дня Незалежності в Запоріжжі тисячі запорожців по обидва боки вирушили на святкові урочистості та урочистий парад військової техніки.

У той час, неподалік ТРЦ Україна акцію проводили Руху Валентина Наливайченка “Справедливість” та «Руху Нових сил» Михайла Саакашвілі. У них своє додаткове свято, розмістивши намемти з символікою політичних сил вони заявляли про створення спільного Штабу дій. Власне цього дня всі бажаючі мали нагоду підійти до намету, поспілкуватися з активістами, дізнатися програму або план дій на найближче майбутнє.

День Незалежності

День Незалежності

У 11-00 почався мітинг, який нараховував близько двохсот осіб небайдужих людей.

Мітинг відкрив лідер Запорізької обласної організації «Рух Нових сил» Вадим Борисович Вишинський. Свій виступ він почав з того, що зачитав Привітання народу України від М. Саакашвілі у вигнанні з Днем Незалежності нашої країни.

Далі мітинг набув рис, характерних ще зовсім не забутому майданівському віче. Виступити могли всі бажаючі, а майдан відповідав схвальним чи засуджуючим гулом.

Найгучнішим був виступ лідера Запорізької обласної організації «Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» Дмитра Іванов:

Нажаль, влада за 26 років незалежності України так і не довела людям, що здатна подолати корупцію, без імітації реформ, без розкрадання бюджетних коштів, без розправи з політичними опонентами. Рух Валентина Наливайченка “Справедливість” рішуче засуджує позбавлення громадянства лідера “Руху нових сил” Михаіла Саакашвілі. Президент України поводиться так, ніби громадянство України – це подарунок з панського плеча, який можна забрати назад, якщо людина тобі чимось не догодила. Підстави, за якими Саакашвілі позбавляють громадянства є нікчемними і невмотивованими. Ми починаємо діяти! Вже 22 липня Валентин Наливайченко оголосив про створення Штабу спільних дій. Ми об’єдналися для боротьби та спільної мети – проти бюрократизації чиновників і олігархату.

Також слово мали голова Запорізької обласної громадської організації «Антикорупційне рух Запоріжжя» Костянтин Бєлов, народний мер м. Енергодару Іван Морщавка і керівник Шевченківської районної організації« Рух Нових сил »Олександр Козиряцький.

Всього ж виступаючих було більш десятка.