Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Политика » На українсько-польському кордоні помічені озброєні «тітушки»

На українсько-польському кордоні помічені озброєні «тітушки»

На українсько-польському кордоні помічені озброєні «тітушки»

Про це попереджають активісти одного з активних рухів,  які теж приїхали на кордон, щоб підтримати свого соратника  Міхеіла Саакашвілі

Нагадаємо, нещодавно останнього позбавили громадянства України. Зараз політик знаходиться за кордоном, але 10 вересня пообіцяв своїм прихильникам, що всупереч усьому він все ж проїде в Україну. Запевнив, – якщо доведеться, то пройде пішки скільки буде потрібно.

Активісти рухів “Справедливість” та “Нових Сил” заявляють, що на українсько-польський кордон масово привозять найманців міцної статури, так званих «тітушок». Події відбувають на прикордонному  пункті Краковець-Корчова.

https://www.youtube.com/watch?v=4hQPM9lx7Bk

Щойно до наших активістів під’їхали 6 мікроавтобусів по 20 осіб у кожному і один великий на 60 людей. Пасажири автобусу – люди  спортивної статури, схожі на «тітушок», — розповів журналістам Богдан з Новояворівська — представник руху «Справедливість».


Поліція на місці присутня, але на разі просто спостерігає за подіями.

У деяких з прибулих при собі ножі. Активісти пишуть заяву у поліцію.