Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Оприлюднено результати вимірювання яду амброзії в повітрі

Оприлюднено результати вимірювання яду амброзії в повітрі

Оприлюднено результати вимірювання яду амброзії в повітрі

Запорізький активіст Микола Ралик розказав деталі цьогорічного моніторингу  концентрації пилку амброзії

Запорізький вчений Олександр Приходько за щорічною традицією вимірював концентрацію пилку в повітрі. Цього року найбільша його концентрація  була зафіксована 30 серпня 298 зерен/м3. Статистика попередніх років каже, що далі концентрація буде лише падати. Це  найменший показник пікового цвітіння  за всі роки моніторингу.

амброзії

амброзії

Пане Еделєв. Наливайте шампанське!
Це супер! Вам, депутатам комісії по екології, Зеленбуду, Титану, армії міських держслужбовців, журналістам і громадскості є чим пишатися!

І трохи дьогтю. Шампанське наливайте не всім! Треба перевірити чи виконано Ваше завдання очистити  території від бур’яну.
Я точно знаю, що парки Перемоги і Дубовий Гай завдання не провалили. Остання перевірка в аеропорту показала непогану ситуацію по амброзії, але до “території без амброзії”, як було заявлено –  там далеко.
Вітаємо всіх, хто брав участь в ліквідації амброзії з черговою перемогою! Ми зробимо максимум, що не допустити перевищення досягнутого цьогоріч результату. Ми й надалі будемо мотивувати містян активно виривати амброзію, принаймні  на прилеглих до себе територіях.

Звертаюся до обласної влади, Пане Самардак!
Ви вчора отримали звернення від 71 мешканця Запорізької областї з проханням прийняти аналогічну програму в області. Ви бачите результати! Вимагаємо повторити!” – звернувся Микола Ралик

Читайте також: Мешканці області просять обласну владу боротися з амброзією