Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Здоровье » Мешканці області просять обласну владу боротися з амброзією

Мешканці області просять обласну владу боротися з амброзією

Мешканці області просять обласну владу боротися з амброзією

Більше 70 мешканців Запорізької області звертаються до обласної влади з проханням створити обласну програму боротьби з амброзією

Не боротись з амброзією не можливо. В Америці, звідки вона родом, більше 80 комах, котрі її поїдають. В Україні в неї ворогів нема. Є лише СПІЛЬНИК – ЛЮДИНА КОТРА РОЗПУШУЄ ҐРУНТ. Припинити свою діяльність люди не можуть, тому влада зобов’язана взяти під контроль боротьбу з поширенням амброзії. В Запоріжжі нещодавно почали це питання контролювати та навіть активно спрямовувати сили на всюдисущого алергена.  Два роки виконання програми по боротьбі з карантинними рослинами вже суттєво полегшили життя сотням тисяч людей, які страждають від алергічних захворювань, – розказує борець з амброзією Микола Ралик

На останній сесії депутати міської ради звернулися до до центральної влади  з вимогою створити державну програму по боротьбі з амброзією.
Створити безпечне довкілля для мешканців вимагає ст. 50 Констиуції України. Але Знищити амброзію лише в одному місті чи селі неможливо. Адже її пилок заносить на сотні кілометрів.
Тому Запорізька обласна влада просто повинна створити програму ліквідації цього небезпечного бур’яну.

амброзією

амброзією

амброзією

Тож активісти підписали звернення до голови Запорізької обласної ради з прохання підтримати борців з амброзією та розробити програму по боротьбі з поширеним буряном.