Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Достало! » Активісти запрошують на акцію “Запоріжжя без амброзії”

Активісти запрошують на акцію “Запоріжжя без амброзії”

Активісти запрошують на акцію “Запоріжжя без амброзії”

16 серпня 2017 року о 13:00, перед входом  у міську раду відбудеться акція «Запоріжжя без амброзії»

Всередині серпня більш ніж у 100 000 запоріжців загострюються алергічні реакції у наслідок цвітіння амброзії. У той час в місті діє програма по боротьбі з амброзією, на яку виділено з державного бюджету чимало коштів. Результат цієї боротьби не є задовільним, оскільки заходи проводять, але контроль за їх виконання, з боку міської влади, практично відсутній. Тим часом по усьому місту, особливо в районні будівництва нових мостів рясно квітує алергічна рослина.

"Запоріжжя без амброзії"

Мета акції – звернути увагу міської влади на присутність амброзії  в місті та неналежне виконання робіт по боротьбі з нею. Вказати на нераціональність використання бюджетних коштів.

Вимагаємо:
– ліквідації амброзії в районі будівництва мостів, і тих місцях де ви бачите великі зарослі, котрі не ліквідуються;
–  виконання рішення про території без амброзії;
– внесення в програму боротьби з амброзією методу виривання з коренем як одного з основних;
– вилучення з умов тендерів на знищення амброзії обов’язковості використовувати хімію; Хай виконавці самі визначають де вигідніше хімію використовувати, а де виривання.

Підписуємо звернення:
– до президента і уряду про прийняття дієвої державної програми ліквідації амброзії в Україні;
– до мера: КОЛИ В НАС НЕ БУДЕ АМБРОЗІЇ і бажано з проміжними результатами по роках;

Будемо роздавати інструкції про те, як її знищувати, куди звернутись щоб покосили, як вона виглядає, – йдеться у запрошенні.

Читайте також: Запорізьким чиновникам брешуть, а вони навмисне саботують перевірку виконання робіт

На заході будуть плести вінки з амброзії, дарувати букети чиновникам які обіцяли боротися з рослиною. Також розкажуть чим небезпечна амброзія, як самотужки робити профілактику алергічних реакції, скільки коштів витратила міська влада на програму по боротьбі з рослиною та який отримали результат.