Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Политика » Політолог Андрій Окара розказав чого очікувати після заяв Кремля щодо миротворців

Політолог Андрій Окара розказав чого очікувати після заяв Кремля щодо миротворців

Політолог Андрій Окара розказав чого очікувати після заяв Кремля щодо миротворців

Володимир Путін зробив резонансну заяву, щодо підтримку ідеї входу миротворців на Донбас. Кремлівська влада і їх маріонетковий вожак «ДНР» Захарченко почали інформаційну компанію в підтримку цієї ідеї.

Інформаційний простір України заповнили заяви Володимира Путіна про підтримку ідеї миротворчої місії на Донбасі. Проте «концепція» миротворців на сході України під редакцією Кремля, була прохолодно сприйнята в Києві. Чи буде просування ідеї миротворців на Донбасі означати вирішення конфлікту на Донбасі, або призведе до нового загострення? Ці питання ми поставили відомому політологу Андрію Окарі.

миротворці

Про що свідчить заява Президента Росії Володимира Путіна щодо миротворців?

 – Вона в черговий раз переконує, що у кремля нема бажання виходити з донбаської проблематики. Конфлікт на Донбасі триватиме доти, доки в Росії є нинішня політична реальність . Не треба сподіватись, що якісь фактори можуть спонукати Кремль змінити своє ставлення до ситуації на Донбасі.  Поки є нинішній політичний режим у Москві, ситуація на Донбасі навряд чи зможе змінитись у радикальний спосіб.

Чи призведе просування цієї  ідеї  до загострення ситуації на сході України?

– У цьому випадку дані заяви – це елемент інформаційно-психологічної війни. Поки що нема проявів того, що за заявами можна чекати радикального воєнного загострення на Донбасі.

Читайте по теме: Порошенко обсудит вопрос миротворческой миссии на Донбассе вовремя Генассамблеи ООН

Нагадаємо, що вище керівництво України і союзники зі США, Франції та Німеччини, поки що утримуються від коментарів щодо ініціативи Путіна. Проте очікується, що офіційна позиція Києва, щодо питання миротворців буде оголошена міжнародному товариству Порошенко під час засідання Радбезу ООН 20 вересня.