Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Міжнародний аеропорт Запоріжжя має заплатити близько 1,5 мільйона гривень

Міжнародний аеропорт Запоріжжя має заплатити близько 1,5 мільйона гривень

Міжнародний аеропорт Запоріжжя має заплатити близько 1,5 мільйона гривень

Аэропорт Запорожья

За рішенням суду, Міжнародний аеропорт Запоріжжя заплатить підряднику за ремонт 1,5 мільйона гривень. Гроші мали віддати до середини лютого 2022 року, але це не сталося.

За інформацією видання 061, 1 мільйон 563 тисячі гривень аеропорт має заплатити підряднику «Променерго-Інновація» із Запоріжжя. Згідно з інформацією з реєстру судових рішень, ця компанія у 2020 році отримала замовлення на капітальний ремонт фасаду, приміщень та покрівлі будівлі аеровокзалу (VIP-корпус) вартістю 7,3 млн. грн. 2021 року вони проробили роботи на загальну суму 1 мільйон 516 тисяч гривень. Розрахуватися з ними мають до середини лютого 2022 року, проте цього так і не зробили і вони подали позов до Господарського суду Запорізької області.

На фінансування комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» у 2023 році з бюджету міста закладено 87,7 мільйона гривень. Левова частина – це зарплата та оплата за енергоносії.

Нагадаємо, в ніч на 28 лютого Міжнародний аеропорт “Запоріжжя” зазнав обстрілу з боку військ Росії. Атака на аеропорт спричинила відключення котельні, що залишило без опалення та гарячої води мешканців Військового містечка.