Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Як легко та безпечно придбати Біткоін? Робимо це за допомогою Trustee Plus

Як легко та безпечно придбати Біткоін? Робимо це за допомогою Trustee Plus

Як легко та безпечно придбати Біткоін? Робимо це за допомогою Trustee Plus

Trustee Plus

Ринок криптовалют продовжує стрімко розвиватися, і такі активи, як біткоїн, Ripple та Ethereum, демонструють особливо разючі результати. Обсяги інвестицій і вартість криптовалют регулярно досягають історичних максимумів відносно ціни.

Внаслідок цього багато українців шукають надійні та зручні способи купівлі криптовалют. Компанія Trustee Plus відповідає на цей запит, запровадивши функцію Smart P2P, яка перетворює процес купівлі цифрових активів на просту і зрозумілу процедуру.

З новою функцією будь-хто може придбати криптовалюту на відповідну до його побажань суму. Є можливість починати шлях інвестора всього з 200 гривень, що відкриває вікно у світ Web3-фінансів для широкого кола користувачів.

«Із запуском Smart P2P ми даємо можливість долучитися до криптовалютного ринку безлічі українців. Наша мета — зробити інвестиції в цифрові активи доступними кожному. Ми рекомендуємо стратегію DCA (регулярні невеликі внески), яка допоможе збільшити ваші заощадження з мінімальними ризиками», — коментує співзасновник Trustee Plus Вадим Груша.

При розробці нової функції враховувалися поточні реалії крипторинку і побажання людей, які хочуть зробити цифрові активи зрозумілими та зручними кожному.

Smart P2P забезпечує конфіденційність угод і технічну надійність операцій, не втручаючись в операції користувачів. При цьому вони отримують у своє розпорядження гнучкий інструмент для прямої взаємодії один з одним.

Користувачі Trustee Plus також активно користуються іншими функціями платформи, серед яких значаться обмін і зберігання цифрових активів. Особливу популярність завоювала платіжна картка, що дає змогу здійснювати покупки в торговельних точках із POS-терміналами, використовуючи для цього XRP гаманець, біткоїн та Ethereum.

Нещодавно компанія підтвердила випуск 50 000 платіжних карт і встановлення понад 300 000 криптогаманців. Ці результати свідчать про стрімке зростання Trustee Plus.

Платформа останніми роками утвердилася як провідний український криптопроєкт за темпами розвитку. Внаслідок цього видання MNBC, яке нещодавно опубліковало покроковий гайд, як отримати виплати за Notcoin, занесло Trustee Plus до списку найкращих криптогаманців 2024 року, що підтверджує успіхи розробників і швидке зростання компанії.


Рекламний матеріал