Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Стало відомо, чи будуть відключення світла в Запоріжжі 20 травня: подробиці

Стало відомо, чи будуть відключення світла в Запоріжжі 20 травня: подробиці

Стало відомо, чи будуть відключення світла в Запоріжжі 20 травня: подробиці

Ілюстрація/Иллюстрация

У Запоріжжі за деякими адресами сьогодні, 20 травня, будуть відключати електроенергію. Це пов’язано з плановими та терміновими ремонтними роботами.

Про це повідомляють у пресслужбі ПАТ “Запоріжжяобленерго”.

Без електропостачання залишаться користувачі за наступними адресами:

 

Що відомо про відключення світла у Запорізькій області?

Для Запорізької області на 20 травня ліміти потужності наразі дозволяють уникнути впровадження у регіоні відключень для населення за умови ощадливого та відповідального енергоспоживання.

“Запоріжжяобленерго” просить запоріжців обмежити користування потужними електроприладами – передусім, у години вечірнього пікового навантаження, з 18:00 до 23:00, за можливості, відкласти їх роботу на нічний час.

Це дозволить зберегти баланс в енергосистемі та уникнути введення графіків погодинних відключень.