Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Новий рівень сервісу від Uklon: клас «Бізнес» вже у Запоріжжі

Новий рівень сервісу від Uklon: клас «Бізнес» вже у Запоріжжі

Новий рівень сервісу від Uklon: клас «Бізнес» вже у Запоріжжі

Uklon: клас «Бізнес»

Український онлайн-сервіс виклику авто Uklon представив клас «Бізнес» у Запоріжжі. Для тих, хто цінує високий рівень надання сервісу стануть доступні поїздки на автівках вищого класу, ніж представлені в класі «Комфорт», з покращеними умовами в цілому.

Відтак, у класі «Бізнес» представлені автомобілі зі шкіряним або велюровим салоном. Крім того, драйвери, що співпрацюють з Uklon, повинні мати рейтинг не менше, ніж 4,85 із 5.

«Ми продовжуємо розширювати географію наших сервісів Україною. Запуск класу «Бізнес» у Запоріжжі – це ще один крок у напрямку надання послуг на новому рівні. Наші клієнти, скориставшись цим варіантом, отримають найкращий досвід під час замовлень завдяки зручності автівок вищого класу», – коментує Вадим Іщенко, операційний директор Uklon.

Станом на травень 2024 року клас «Бізнес» доступний у девʼяти містах України, серед яких Київ, Одеса, Харків, Львів, Дніпро, Вінниця, Кривий Ріг, Черкаси та Запоріжжя.

Середня вартість поїздки в класі «Бізнес» дещо вища середньої вартості класом «Комфорт».


Рекламний матеріал