Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Посвідчення ветерана буде у Дії: як запоріжцям записатися на тестування

Посвідчення ветерана буде у Дії: як запоріжцям записатися на тестування

Посвідчення ветерана буде у Дії: як запоріжцям записатися на тестування

Посвідчення ветерана онлайн

Запоріжцям більше не потрібно носити з собою паперовий документ, посвідчення буде завжди під рукою – у смартфоні. Мінцифри збирає тестувальників, щоб переконатися, що інтерфейс зрозумілий, а дані з реєстру тягнуться коректні та в повному обсязі.

Зареєструватися на тестування можна у чатботі

Перевірка нового документу у застосунку можлива за наявності паспорта у Дії та картки платника податків.

Записатися на тестування можна, якщо ви учасник бойових дій, людина з інвалідністю внаслідок війни, учасник війни, постраждалий учасник Революції Гідності, член сім’ї загиблого ветерана війни, член сім’ї загиблого Захисника і Захисниці України.

Нагадаємо, у Запоріжжі внутрішньо переміщені особи можуть отримати грошову допомогу від Благодійного фонду “Право на захист”. Щомісячні виплати становлять 3600 гривень на особу.

Щоб дізнатися, чи можете ви отримати допомогу необхідно пройти онлайн-опитування для перевірки.

Нагадаємо, що внутрішньо переселені особи у травні 2024 року продовжуватимуть отримувати виплати, кому вони призначені автоматично, і ті, хто написав відповідну заяву. Inform.zp.ua розбирався, хто входить до такого переліку переселенців, та що треба зробити для отримання коштів.