Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » З життя пішла колишня керівниця Запорізької дитячої залізниці

З життя пішла колишня керівниця Запорізької дитячої залізниці

З життя пішла колишня керівниця Запорізької дитячої залізниці

Свічка. Ілюстративне фото

У віці 90 років пішла з життя Почесна залізничниця та Почесна громадянка міста Запоріжжя Козак Раїса Олексіївна.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Запорізької дитячої залізниці.

Раїса Козак була колишньою керівницею Запорізької дитячої залізниці, розвитку якої вона присвятила більшу частину свого життя. Вона виховала не одне покоління юних залізничників.

Раїса Козак
Раїса Козак

За свої досягнення була нагороджена кришталевим пам’ятним знаком “Серце віддаю дітям”, орденом “Відродження козацтва”. У 2006 році стала лауреатом Першого обласного конкурсу “Запоріжанка 2006”, а також отримала чимало грамот від обласного Центру патріотичного виховання.

Нагадаємо, у Києві провели в останню путь мешканця Енергодара Запорізької області. Олександр Жуков загинув на фронті, боронячи Україну від російських загарбників.

До повномасштабного вторгнення Олександр працював на Запорізькій атомній електростанції. Після початку війни він долучився до лав захисників і боронив Україну від російських загарбників.