Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі зайнялася пожежа на відкритій території: як її гасили (ФОТО)

У Запоріжжі зайнялася пожежа на відкритій території: як її гасили (ФОТО)

У Запоріжжі зайнялася пожежа на відкритій території: як її гасили (ФОТО)

У Запоріжжі 12 травня сталася пожежа на відкритій території — горів очерет та суха трава. Рятувальникам вдалося погасити декілька осередків загоряння, хоч це й було складно через сильні пориви вітру та особливості рельєфу.

Про це повідомили в ДСНС в Запорізькій області.

Вчора, 12 травня, рятувальники загасили пожежу, яка зайнялася на території площею 6 га.

“Ліквідація пожежі ускладнювалася через пориви вітру до 10 м/с, які сприяли розповсюджуванню полумʼя. Особливості рельєфу місцевості не давали можливості пожежно-рятувальній техніці підʼїхати до осередків загорянь. Надзвичайники пішим ходом за допомогою ранцевих вогнегасників та підручних засобів ліквідували всі займання”, – зазначають в пресслужбі рятувальників.

Від ГУ ДСНС залучили 54 рятувальники та 13 одиниць техніки, з них болотохід «Богун», від Запорізького лісництва ДП «Ліси України» – 5 співробітників та 2 одиниці техніки.

Особовий склад ДСНС підтримували волонтери World central kitchen — вони забезпечували їх гарячим харчуванням та питною водою.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі 12 травня зранку зайнялася пожежа в приватному будинку. Від загоряння постраждало четверо осіб, які наразі госпіталізовані.