Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Телефони ЦНАПів у Запоріжжі тимчасово не працюватимуть: як записатися на прийом

Телефони ЦНАПів у Запоріжжі тимчасово не працюватимуть: як записатися на прийом

Телефони ЦНАПів у Запоріжжі тимчасово не працюватимуть: як записатися на прийом

Центр надання адміністративних послуг

2 та 3 травня міські номери телефонів та єдиний мобільний номер Центрів надання адміністративних послуг тимчасово не працюватимуть.

Про це повідомляють на вебпорталі ЦНАП у Запоріжжі.

“Зважаючи на наші постійні зусилля покращувати сервіс, ми звертаємось до всіх наших заявників з важливим оголошенням. 2-3 травня міські номери телефонів та єдиний мобільний номер тимчасово не будуть активні у зв’язку зі змінами у нашій інформаційній структурі”, – пояснюють на сайті.

Якщо необхідно отримати консультації щодо послуг в ЦНАПах Запоріжжя, можна звернутися до Центру особисто або на електронну пошту [email protected].

Запис на прийом через електронну пошту зараз не можливий. У разі наявності вільних талонів записатись на прийом можна через систему електронного запису, обравши потрібний територіальний підрозділ, або через вайбер-бот.

Читайте також:

У запорізьких Центрах надання адміністративних послуг тепер є функція реєстрації місця проживання.

Передати показання електролічильників за підсумками квітня можна протягом п’яти днів. Сьогодні, 29 квітня – перший день.

Тариф на електроенергію для побутових споживачів в Україні залишиться незмінним. – 2,64 грн за кіловат. Таке рішення про продовження пільгової ціни на електроенергію для населення ухвалив Уряд.