Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Поліція повідомила нові подробиці нещасного випадку в цирку Запоріжжя

Поліція повідомила нові подробиці нещасного випадку в цирку Запоріжжя

Поліція повідомила нові подробиці нещасного випадку в цирку Запоріжжя

Ілюстративне фото

Вчора, 27 квітня, в Запорізькому цирку стався нещасний випадок. За інформацією поліції, постраждалими виявилися неповнолітні гімнасти 15 та 12 років.

Про це повідомляють в ГУ Нацполіції Запорізької області.

Під час гімнастичного номеру 15-річний хлопець та 12-річна дівчинка зірвалися з 3-метрової висоти. Діти отримали травми внаслідок падіння. Правоохоронці з’ясовують обставини та причини події.

Після нещасного випадку потерпілих доставили до реанімації. Наразі їх життю нічого не загрожує.

“Під час вистави в міському цирку виконавці гімнастичного номеру програми не втримались на канаті та зірвались з 3-метрової висоти”, – повідомляють правоохоронці.

Цю ситуацію кваліфікували за ч.1 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) КК України.


Нагадаємо, що раніше в мережі вже писали про нещасний випадок з гімнастами. За інформацією свідків, під час номеру артисти зірвалися з висоти в 5 метрів. На відео видно, як хлопець та дівчина падають. Свідки пишуть, що в акробата вислизнули руки. Але офіційної заяви про причини падіння не має.

У результаті обидва артисти отримали травми. Попередньо у хлопця зламана нога, а дівчина отримала струс мозку.