Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дощі в Запоріжжі прогнозують протягом тижня

Дощі в Запоріжжі прогнозують протягом тижня

Дощі в Запоріжжі прогнозують протягом тижня

Ілюстративне фото

У Запоріжжі на наступному тижні синоптики прогнозують дощі, які триватимуть протягом тижня. При цьому температура не буде різко знижуватися.

За даними Sinoptik.ua, з неділі в Запоріжжі очікуються дощові дні.

27 квітня починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Запоріжжі буде вкрите хмарами. Без опадів.

28 квітня у Запоріжжі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Усю другу половину дня йтиме дощ.

29 квітня до світанку у Запоріжжі очікується хмарна погода, яка вранці проясниться, а вдень та ввечері все знову повториться. Уночі очікується сильний дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

30 квітня небо у Запоріжжі цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

1 травня з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

2 травня весь день у Запоріжжі буде хмарним. Нічний сильний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

3 травня у Запоріжжі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора.

Як писав раніше Inform.zp.ua, синоптики вже зробили прогноз погоди для Запоріжжя в травні. Так середня температура очікується близько +18 градусів, а кількість опадів за весь місяць може складати 47 мм.