Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Погода у Запоріжжі 16 квітня – про що попереджають синоптики

Погода у Запоріжжі 16 квітня – про що попереджають синоптики

Погода у Запоріжжі 16 квітня – про що попереджають синоптики

Ілюстративне фото

На запоріжців очікує хмарна погода, проте буде тепло. Також не передбачається опадів.

Про це повідомляє sinoptik.ua.

Сьогодні, 16 квітня, на запоріжців очікуватиме хмарна погода, але з проясненнями. Вночі температура буде від +11 до +13 градусів, вдень очікується від +25 до +27 градусів тепла. Опадів не передбачено. Вітер буде переважно південно-західний із силою 3-5 метри на секунду.

Завтра, 17 квітня, у місті все ще пануватиме тепла погода, очікується хмарність, але з проясненнями. Синоптики прогнозують вночі від +11 до +13 градусів, вдень – від +25 до +27 градусів вище нуля. Без опадів. Вітер буде переважно південно-західний із силою 3-10 метри на секунду.