Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Програма “Вікно Відновлення України”: українські медіа та аналітичні центри об’єдналися для моніторингу відбудови. Як долучитися?

Програма “Вікно Відновлення України”: українські медіа та аналітичні центри об’єдналися для моніторингу відбудови. Як долучитися?

Програма “Вікно Відновлення України”: українські медіа та аналітичні центри об’єдналися для моніторингу відбудови. Як долучитися?

Відновлення будинку на вул. Незалежної України 67, Запоріжжя, 15 квітня 2024

В 2023 році розпочала роботу Програма “Вікно Відновлення України” (назва англійською: Ukraine Recovery Window). До нього входять незалежні медіа, громадські організації та аналітичні центри, орієнтовані на якісне і прозоре висвітлення всіх аспектів відбудови України.

Редакція Inform.zp.ua є учасником Програми “Вікно Відновлення України”. Учасники об’єднання розповідають про відновлення усіх постраждалих регіонів на єдиній платформі.

Зокрема Програма “Вікно Відновлення України”:

  • Мережує журналістів, експертів, лідерів громад. Створює синергію для якісних змін.
  • Контролює процеси. Викриває корупцію, аналізує витрати, проводить розслідування.
  • Пояснює складне просто. Проводить дослідження та перетворює експертні знання на зрозумілий план дій.
  • Розповідає локальні історії, підсвічує проблеми як окремих людей, так і цілих регіонів.
  • Посилює дискурс відновлення. Підкреслює важливість потужних змін. Надає можливості для людей та організацій, які їх створюють.
Медіа проект "Вікно відновлення"
Медіа проект “Вікно відновлення”

Учасниками Програми “Вікно Відновлення України” вже є регіональні медіа “Східний Варіант” (Донеччина, Луганщина), “МОСТ” (Херсонщина), “Накипіло” (Харківщина), “Інтент” (Одещина, Миколаївщина), всеукраїнське медіа “Рубрика”, аналітичний центр “Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва”, аналітична платформа VoxUkraine.

Відтепер завдяки участі в Програмі “Вікно Відновлення України” редакція Inform.zp.ua публікуватиме більше актуальних й перевірених матеріалів щодо різних аспектів і етапів відновлення. Вони поширюватимуться не лише на нашому сайті, а й на спільних майданчиках об’єднання.


Читайте також: Дніпровська ГЕС у Запоріжжі: чим відомий об’єкт та які прогнози відновлення після атак 22 березня 2024 року.