Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Біля бази відпочинку Домаха під Запоріжжям утворилося сміттєзвалище (ФОТО)

Біля бази відпочинку Домаха під Запоріжжям утворилося сміттєзвалище (ФОТО)

Біля бази відпочинку Домаха під Запоріжжям утворилося сміттєзвалище (ФОТО)

Фото Державної екологічної інспекції Південного округу

На території Кушугумської територіальної громади Запорізької області поблизу бази відпочинку Домаха виявили несанкціоноване сміттєзвалище площею понад 100м2.

Про це повідомили в пресслужбі Державної еологічної інспекції Південного округу.

Там інспектори зафіксували локальні несанкціоновані розміщення відходів (відходи сухої рослинності, комунальні відходи тощо).

Інспектори скерували вимогу до виконавчої влади територіальної громади та Запорізького району щодо приведення території в належний екологічний стан протягом місяця.

Нагадаємо, у Запоріжжі другий тиждень триває традиційне масштабне весняне прибирання TOLOKA FESTIVAL 2.0. Містян запрошують долучитися до акції та взяти участь у розіграші призів.