Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В Запоріжжі минулої доби було 17 пожеж: рятувальники побороли загоряння

В Запоріжжі минулої доби було 17 пожеж: рятувальники побороли загоряння

В Запоріжжі минулої доби було 17 пожеж: рятувальники побороли загоряння

Фото: ГУ ДСНС Запорізької області

Рятувальники за минулу добу ліквідували в Запоріжжі 17 пожеж. Чотири з них були в екосистемах, одна пожежа була в житловому будинку.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Запорізької області.

В Запоріжжі минулої доби було 17 пожеж. Рятувальники ліквідували загоряння в житловому будинку, де горіли домашні речі. Інформації про постраждалих не надходило.

В Запоріжжі рятувальники погасили 17 пожеж
Фото: ГУ ДСНС Запорізької області

Також за добу в Запоріжжі та районі було 4 пожежі в екосистемах. Вогонь завдав шкоди природі на загальній площі 0,04 га.


Нагадаємо, що за прогнозом гідрометеорологів, 12-14 квітня, в Запоріжжі буде п’ятий, найбільший рівень пожежної небезпеки. Це означає, що в регіоні можуть почастішати випадки займання.