Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » Рятувальники розповіли деталі ДТП у Запоріжжі (ФОТО)

Рятувальники розповіли деталі ДТП у Запоріжжі (ФОТО)

Рятувальники розповіли деталі ДТП у Запоріжжі (ФОТО)

Фото: ДСНС в Запорізькій області

Сьогодні, 12 квітня, у Запоріжжі зранку сталася дорожньо-транспортна пригода. Рятувальникам вдалося деблокувати водія з понівеченого автомобіля.

Про це повідомили в ДСНС в Запорізькій області.

ДТП сталося внаслідок зіткнення двох автомобілів «Mitsubishi» та «Газель». Водія вантажівки госпіталізували каретою швидкої допомоги до медичного закладу.

Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання деблокували водія легковика. Медики госпіталізували його до лікарні.

За фактом подій ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 8 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі по вулиці Істоміна від вулиці Розенталь до вулиці Отто Шмідта сталася аварія. Через це можливе ускладнення руху транспорту.