Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Технології » Чи варто купляти Apple Watch 8 у 2024 році?

Чи варто купляти Apple Watch 8 у 2024 році?

Чи варто купляти Apple Watch 8 у 2024 році?

Восени 2022 року компанія Apple презентувала новий гаджет — Apple Watch 8. І попри те, що модель не нова та вже можна придбати Apple Watch 9, попит саме на неї не зменшується і зараз. Чому? Нумо розбиратись.

Характеристики Apple Watch 8: що саме так полюбилось користувачам

Годинник має яскравий дисплей із максимальною яскравістю 1000 нітів. Попри компактний розмір, Apple Watch 8 пропонують потужний функціонал для моніторингу стану здоров’я. Вбудовані датчики надають детальну інформацію щодо температури тіла, рівня кисню у крові, серцевого ритму тощо. Пристрій також відстежує кількість кроків, відображає мітки на карті, відтворює аудіоі, нагадує про прийом ліків та пропонує 11 різних видів налаштовуваних тренувань. І, звісно, дозволяє переглядати повідомлення з iPhone та здійснювати безконтактну оплату. А зручне керування гаджетом забезпечує вбудований помічник Siri.

Переваги Apple Watch 8

Від попередніх моделей годинник відрізняється наступним:

  • Покращений захист від пилу (сертифікат IP6X) та води (стандарт WR50), що дозволяє занурюватися на глибину до 50 метрів.
  • Краща продуктивність. Завдяки новому процесору S8 вона зросла на 15%. Система відгукується швидко, а всі функції працюють плавно та без затримок.
  • Чудова автономність роботи. Без підзарядки годинник може працювати до 18 годин. Новий процесор S8 споживає менше енергії порівняно з попередніми версіями. А режим енергоощадження Low Power Mode подвоює час автономної роботи (за умови відключення частини додатків).
  • Швидка зарядка. Пристрій оснащений літій-іонним акумулятором, для відновлення 100% заряду якого потрібно всього 30 хвилин.

Ще одна важлива перевага цього пристрою — це опція Crash Detection, яку розробили спеціально для того, щоб допомагати людям, які потрапили в ДТП. Сталась аварія — гаджет подає сигнал. І якщо людина не реагує кілька секунд, сповіщення з координатами передається в службу екстреного реагування. Це стало можливо завдяки потужному двоядерному процесору, а також гіроскопу та акселерометру.

Дизайн Apple Watch 8

При виготовленні розумного годинника використовується два варіанти матеріалів: нержавіюча сталь + сапфірове скло або алюміній + загартоване скло Ion-X. Вони стійкі на механічного впливу, та забезпечують чудову зносостійкість гаджета.

Смартгодинник доступний у двох розмірах — 41 мм і 45 мм. На момент випуску модель мала найбільший екран серед розумних годинників — діагональ дисплея становить 1,9 дюйма. Чітке зображення та відмінну передачу кольорів забезпечує технологія Retina. А завдяки захисному склу, яке усуває відблиски, дивитись на дисплей зручно незалежно від рівня освітлення.

Гаджет має заокруглені грані корпусу, які запобігають дискомфорту та натиранню навіть під час активних рухів. На бічній панелі розміщене фірмове коліщатко Digital Crown для зручної взаємодії з годинником.

Широка палітра відтінків включає як класичні, так і нові кольори: Gold, Graphite, Midnight, Product Red, Silver, Starlight тощо. У модельному ряду є варіанти для жінок, чоловіків та унісекс. За даними виробника, Apple Watch 8 сумісні з усіма ремінцями від попередніх поколінь годинників.

То чи варто купити Apple Watch 8 в STOREinUA? Враховуючи всі переваги, однозначно варто. Адже це не годинник, а справжній мінікомп’ютер, який стане незамінним помічником у повсякденному житті. Замовляючи пристрій, ви можете бути впевнені у бездоганній якості збірки та високій продуктивності.


Рекламний матеріал