Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Запоріжець намагався втекти від правоохоронців на кордоні (ФОТО)

Запоріжець намагався втекти від правоохоронців на кордоні (ФОТО)

Запоріжець намагався втекти від правоохоронців на кордоні (ФОТО)

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби

В Ужгородському районі затримали 19-річного мешканця Запоріжжя, який намагався незаконно перетнути кордон. Під час затримання чоловік спробував втекти.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Прикордонники помітили автомобіль, який рухався в напрямку державного кордону. Під час спроби зупинити машину, водій вирішив втекти. Авто затримали у селі Есень Ужгородського району Закарпатської області за допомогою службового собаки.

Мешканець Запоріжжя намагався втекти від поліції на кордоні
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби

Виявилося, що пасажирами автівки були ще два чоловіка, один з них із Запоріжжя. 19-річний молодик заплатив перевізнику 8 тисяч доларів.

Всіх трьох затримали і доставили до прикордонного підрозділу. Двоє пасажирів відповідатимуть перед судом за спробу незаконного перетину державного кордону України.


Раніше ми писали, що Уряд ухвалив постанову про дозвіл виїзду за кордон для студентів-чоловіків за спеціальних умов. Виїжджати дозволятимуть студентам віком від 18 до 22 років для участі в академічній мобільності.