Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Блекаут у Запоріжжі: як будуть працювати банки

Блекаут у Запоріжжі: як будуть працювати банки

Блекаут у Запоріжжі: як будуть працювати банки

Банк

За ініціативи Національного банку України у Запоріжжі створена об’єднана мережа відділень банків України POWER BANKING, які будуть працювати та надавати необхідні послуги клієнтам під час блекауту.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Мережа POWER BANKING налічує в Україні понад 2 390 відділень, забезпечених альтернативними джерелами енергії та резервними каналами зв’язку, посиленою інкасацією готівки та додатковим персоналом.

У Запоріжжі таких відділень 65.

Більше детально з переліком відділень, адресами та графіком їх роботи можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, у Запорізькій області працює мережа Пунктів Незламності, де у випадку блекауту можна буде зарядити телефони чи зв’язатися з рідними.