Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дощ та гроза: яка погода очікує на запоріжців

Дощ та гроза: яка погода очікує на запоріжців

Дощ та гроза: яка погода очікує на запоріжців

Ілюстративне фото

Сьогодні, 2 квітня, в західних областях України – дощ, місцями гроза та зниження температури повітря до +14+19 градусів. На решті території України без істотних опадів, +20+25 градусів.

Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко.

Також сьогодні очікується сильний вітер, пориви південні та південно-західні можливі до штормових, до 15-20 метрів за секунду.

У Києві також буде сильний південний вітер до штормових поривів 15-20 метрів за секунду. Можливе погіршення видимості, ускладнення самопочуття через перенесення пилу із Сахари.

Максимальна температура повітря 2-го квітня досягне +24 градусів.

Впродовж 3, 4 та 5 квітня очікується зниження температури повітря.