Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Ще в одній запорізькій гімназії зробили сучасне укриття

Ще в одній запорізькій гімназії зробили сучасне укриття

Ще в одній запорізькій гімназії зробили сучасне укриття

Ілюстративне фото

У Запоріжжі триває робота з облаштування укриттів у міських закладах освіти. Сучасне найпростіше сховище зробили у гімназії №86.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Тепер завдяки проведеному капітальному ремонту учні та жителі такого віддаленого району як Верхня Хортиця, мають облаштовану захисну споруду, яка розрахована більше ніж на 1600 людей і відповідає усім безпековим вимогам.

Наявність повністю облаштованого сховища дає навчальному закладу можливість розглядати перехід на змішану форму навчання.

Нагадаємо, найпростіше укриття відремонтували в дошкільному закладі №231 «Малинка». В ньому може одночасно перебувати під час повітряної тривоги понад 270 людей.