Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В Україні заявили про масштабну російську атаку на телеканали

В Україні заявили про масштабну російську атаку на телеканали

В Україні заявили про масштабну російську атаку на телеканали

Ілюстративне фото

Росіяни сьогодні, 28 березня, зранку організували масштабну атаку на українські телеканали. В ефірі з’явилися пропагандисти Кремля.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI.

Як зазначили в центрі, близько 9:30 було зафіксовано спроби заглушити ефіри телеканалів 1+1 media, де транслюються канали 1+1 Україна, 1+1 Марафон, ТЕТ, “ПЛЮСПЛЮС”, “Бігуді”, 2+2, “УНІАН” та інші.

“Замість телемарафону та контенту інших мовників, українські глядачі деякий час бачили пропагандистський контент Росії. Усі ці дії РФ вчиняє з метою дестабілізації ситуації в Україні”, – уточнюють у SPRAVDI.

Станом на сьогодні проблему усунули, супутникове мовлення відновлено. При цьому українців закликали дотримуватись інформаційної гігієни, щоб не допомагати росіянам поширювати дезінформацію.