Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Обстріл будинків у Запоріжжі: за тиждень 2 тисячі ударів

Обстріл будинків у Запоріжжі: за тиждень 2 тисячі ударів

Обстріл будинків у Запоріжжі: за тиждень 2 тисячі ударів

Обстріл Запоріжжя 28 березня

У Запоріжжі внаслідок сьогоднішнього російського обстрілу по будинках у приватному секторі постраждали двоє людей. Загалом від початку широкомасштабного вторгення через ворожі атаки у регіоні було поранено майже 1380 мирних мешканців.

Про це повідомляє голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Чиновник оприлюднив кадри із наслідками ударів по приватному сектору міста, зокрема по будинках, які війска РФ здійснили 28 березня.

Він також зазначив, що за останній тиждень противник гатив по будинках та об’єктах інфраструктури Запорізької області більш ніж 2 тисячі разів.

“Це будинки приватного сектору Запоріжжя після сьогоднішньої російської атаки… Сьогодні травмовано дві людини. Всього з початку повномасштабного вторгнення поранено майже 1380 мирних мешканців,” – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, служба безпеки України розслідує масовану атаку по Запоріжжю безпілотниками по статті за воєнні злочини.