Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » У Запоріжжі відходи могли забруднити річку Верхня Хортиця (ФОТО)

У Запоріжжі відходи могли забруднити річку Верхня Хортиця (ФОТО)

У Запоріжжі відходи могли забруднити річку Верхня Хортиця (ФОТО)

Річка Верхня Хортиця. Ілюстративне фото

В Запоріжжі містяни поскаржилися, що стічні відходи виливалися поряд з річкою Верхня Хортиця. Екологи не зафіксували забруднення водоймища, проте вимагають від влади привести територію в належний стан.

Про це повідомила Державна екологічна інспекція Південного округу.

Запоріжці поскаржилися, що стічні відходи можуть потрапити до річки Верхня Хортиця. Екологи прибули на місце, щоб обстежити територію. Вони взяли проби води та не виявили забруднень у водоймищі.

Проте інспектори скерували лист до Запорізької міської ради, щоб територію привели в належний стан.


Раніше ми писали, що у Запоріжжі провели моніторингові дослідження води й виявили відхилення у двох пробах за спільним показником.