Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Де в Запоріжжі зробити стильні фотографії: топ 5 локацій

Де в Запоріжжі зробити стильні фотографії: топ 5 локацій

Де в Запоріжжі зробити стильні фотографії: топ 5 локацій

У цьому році в Запоріжжі з’явилися нові місця, де можна приємно провести час та влаштувати фотосесію.

Inform.zp.ua підібрав для вас цікаві локації, про які ви могли не знати.

Кав’ярня “Comeback coffee”

“Comeback coffee” – це ідеальна локація, щоб зробити стильні фото, смачно поїсти, випити каву та провести час із друзями. Кав’ярня з мінімалістичним дизайном та літнім майданчиком розташована за адресою вул. Добролюбова, 13.

Фото: Comeback coffee
Фото: Comeback coffee

Сакурова алея 

Наприкінці квітня – на початку травня в Запоріжжі почнеться сезон сакур. В місті є декілька місць, де можна побачити цвітіння дерев та зробити чудові фотографії:

  • у “Дубовому Гаю” ростуть 22 японські вишні, які з 2014 року прикрашають парк;
  • на площі Маяковського біля фонтану, дерева висаджені в 2010 році;
  • на території Запорізького ботанічного саду;
  • у парку “Трудової слави” навпроти Запорізької міської ради.

Національний заповідник “Хортиця”

Острів Хортиця залишається незмінним туристичним та інстаграмним місцем у Запоріжжі в будь-яку пору року. Нещодавно у заповіднику з’явилася нова фотолокація, біля музею козацтва встановили новий меморіал – знак українського тризуба. Герб, вагою 300 кг, виготовили зі сталі металургійного комбінату “Азовсталь”. Незабаром територію навколо меморіалу обіцяють зробити більш естетичною.

Фото: Суспільне Запоріжжя

Виставка Стаса Колотова

На фасаді Туристичного інформаційного центру та на проспекті Маяковського розташована виставка українського ілюстратора Стаса Колотова. Роботи присвячені воєнному спротиву українців. Виставка знаходиться за адресою просп. Соборний, 151, та триватиме до 15 квітня.

Виставка “ТІЛО”

Якщо ви ще не відвідали виставку мисткині Євгенії Григор’ян та культурологині Льони Радченко, ви ще маєте змогу це зробити. Оскільки культурний захід продовжено до 28 березня. Виставка присвячена самосприйняттю та рефлексії, а більшість експонатів виконані зі зліпків різних частин жіночого тіла, які зроблені з литого паперу, вугілля, акрилу та біоматеріалів. Локація розташована в Туристичному інформаційному центрі (просп. Соборний, 151), вхід вільний.

Авторка: Євгенія Казанцева