Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Звернення до «15-80» запоріжці можуть передавати через Telegram

Звернення до «15-80» запоріжці можуть передавати через Telegram

Звернення до «15-80» запоріжці можуть передавати через Telegram

15-80

Протягом декількох років запоріжці через комунальний чат-бот могли лише отримувати інформацію про аварії на мережах та пов’язані з цим відключення послуг. Наразі є власний комунальний чат-бот “Запоріжжя 1580”, який постійно стає більш розвинутим.

Про це повідомляє мерія Запоріжжя. 

Тепер заявки до контакт-центру «15-80» можна передати не лише за номерами телефонів чи через персональний кабінет на сайті 15-80, а й за допомогою чат-боту «Запоріжжя 1580» в месенджері Telegram.
Реєстрація адреси, вибір сфери, причини звернення чи групи причин, проблеми – створювати заявку в чат-боті легко та швидко. До неї можна додати файл з фото або іншими документами, які ілюструють проблему, про яку ви хочете повідомити.

Алгоритм опрацювання звернень, які надходять через чат-бот, аналогічний алгоритму опрацювання звернень, які надходять за номерами телефонів чи через кабінет користувача. Тобто заявка не може бути закрита, поки заявник не підтвердить, що роботи виконано у повному обсязі.

Нагадаємо, цього року в Запоріжжі опалення можуть вимкнути раніше. Через плюсові температури це можуть зробити вже в кінці березня.