Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти просуваються в Запорізькій області, тривають позиційні бої: ISW

Окупанти просуваються в Запорізькій області, тривають позиційні бої: ISW

Окупанти просуваються в Запорізькій області, тривають позиційні бої: ISW

Карта боїв у Запорізькій області

Активні бої відбуваються поблизу Бахмута, Авдіївки та на кордоні між Донецькою та Запорізькою областями.

Про це повідомляє звіт Інституту вивчення війни (ISW).

На ділянці кордону між Донецькою та Запорізькою областями тривали позиційні бойові дії, проте підтверджених змін на лінії зіткнення не відбулося. 

Позиційні бої тривали:

  • на південь від Великої Новосілки в районі Урожайного та Старомайорського;
  • на південний схід від Великої Новосілки в районі Водяного.
Карта боїв у Запорізькій області
Карта боїв у Запорізькій області

У Запорізькій області були зафіксовані невеликі просування російських військ, які відбулися на тлі продовження позиційних боїв у цьому районі 18 березня.

Російські війська незначно просунулися на схід від Лугівського, що знаходиться на північний схід від Роботиного. Позиційні бої тривали уздовж Роботиного, Вербового (що знаходиться на сході від Роботиного) та Мирного (на північний схід від Роботиного).

Нагадаємо, у Запорізькій області російська колона пішла в штурм з танками та бронетехнікою. Проте українські військові зупинили спробу за допомогою Джавеліна.