Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Яка погода буде в Запоріжжі на вихідних: прогноз на 16 та 17 березня

Яка погода буде в Запоріжжі на вихідних: прогноз на 16 та 17 березня

Яка погода буде в Запоріжжі на вихідних: прогноз на 16 та 17 березня

Ілюстративне фото

На цих вихідних в Запоріжжі буде хмарно, проте опадів синоптики не прогнозують. Вдень температура повітря зможе досягнути +11 градусів.

Такі дані оприлюднили на сайті Sinoptik.ua.

Сьогодні, 16 березня, в Запоріжжі хмарна погода. Зранку температура буде коливатися від 4 до 6 градусів тепла. Проте вже вдень стане тепліше, температура повітря досягне +9 градусів. Опадів в суботу синоптики не прогнозують.

Погода в Запоріжжі на вихідних
Скріншот: Sinoptik.ua

У неділю, 17 березня, погода буде майже весняна. Температура повітря вдень досягне 11 градусів тепла. Ввечері стане трохи прохолодніше, проте нижче +8 градусів позначка термометра не опуститься. Небо Запоріжжя весь день буде затягнуте хмарами.


Раніше Inform.zp.ua писав, що п’ятниця в Україні буда свіжою, а відчутне підвищення температури очікується вже на вихідних.