Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Намагався продати 25 гранат: у Запоріжжі затримали торговців зброєю (ФОТО)

Намагався продати 25 гранат: у Запоріжжі затримали торговців зброєю (ФОТО)

Намагався продати 25 гранат: у Запоріжжі затримали торговців зброєю (ФОТО)

Фото: Національна поліція України

Правоохоронці виявили групу осіб, які займалися незаконним продажем зброї. Одного з фігурантів затримали в Запоріжжі, на спробі продати 25 гранат.

Про це повідомляють в Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Львівські поліцейські виявили групу осіб, які незаконно продавали зброю. Під час обшуків в оселях підозрюваних виявили гранати, тротилові шашки, набої різного калібру, автомати та кулемет.

У Запоріжжі група осіб займалися незаконним продажем зброї
Фото: Національна поліція України

Фігуранти зберігали цю зброю та підшукували потенційних покупців. На цьому й спіймали одного з причетних. Вчора, 11 березня, в Запоріжжі затримали чоловіка під час спроби продати 25 гранат.

У Запоріжжі група осіб займалися незаконним продажем зброї
Фото: Національна поліція України

Чоловік перебуває під вартою, йому повідомили про підозру ч. 1 ст. 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Наразі слідчі вирішують долю інших учасників угрупування.

За цією статтею причетним загрожує до семи років позбавлення волі.


Раніше Inform.zp.ua писав, що військова контррозвідка Служби безпеки запобігла російській диверсії проти командування Сил оборони на південному фронті. Затримано агента ФСБ, який намагався отруїти командирів бойового підрозділу ЗСУ в Запорізькій області.