Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В Україні антициклон: на яку погоду очікувати запоріжцям

В Україні антициклон: на яку погоду очікувати запоріжцям

В Україні антициклон: на яку погоду очікувати запоріжцям

Ілюстративне фото

Понеділок в Україні перебуватиме значною мірою під впливом антициклону на ім’я Klemens, тому опадів завтра в більшості областей не буде.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За прогнозами, близькість атмосферних фронтів циклонічної системи Elfi зумовить завтра у західних областях дощі та сильний вітер.

Температура повітря істотно не зміниться. У нічні години -1-7 градусів, на заході +1+5 градусів.

Протягом дня понеділка очікується на півночі та сході +1+4 градуси, у центральних областя+5+8, на Полтавщині +2+4 градуси. У південній частині та на заході +6+11 градусів, на Закарпатті до +15 градусів.

У Києві 11-го березня без опадів. Вночі -1-4 градуси, вдень близько +5 градусів. Надалі очікується зниження температури повітря та збільшення опадів у вигляді дощу та мокрого снігу.