Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Де відпочити? » PigsVille — нова цікава гра від відомого розробника

PigsVille — нова цікава гра від відомого розробника

PigsVille — нова цікава гра від відомого розробника

Постачальник програмного забезпечення Stakelogic створив цікаву новинку PigsVille, онлайн-слот, у якому ігровий процес відбувається у місті, де живуть виключно свині. На задньому плані можна побачити лише свиню, яка плаває по небу. У цьому гральному автоматі свині також їздять мотоциклами. Цей слот є клоном Wild Hogs, та має практично ті самі показники, цифри і функції. Базова гра проходить на міському пейзажі, а бонусна — сільському. Слот пропонує 2 основних типи бонусних раундів — безкоштовні обертання і функція трейлу. 

Основні ігрові моменти

В ігровому апараті гравцям пропонується захопливий ігровий простір з великою кількістю способів виграшу та високою волатильністю. Це є дуже вигідною пропозицією на просторах elslots-casino.org/uk . Слот пропонує:

  • 6 барабанів;
  • до 6 рядів;
  • до 46 656 можливих комбінацій для отримання виграшу. 

Відсоток RTP становить 96,01%. Гра має особливу систему символів, включаючи:

  • карткові значки від J до A;
  • смачні десерти — печиво, кекс, пончик і яблуко в карамелі;
  • 4 веселі свинки. 

Вайлди з’являються на всіх барабанах, окрім першого зліва, і замінюють всі інші зображення, крім бонусного скаттера. 

Можливості функціонала та інші деталі

Вайлди можуть з’явитися на сітці завдяки 3 функціям модифікатора, тому гравцям слід уважно спостерігати за бонусними колесами, фріспінами, бонусним маршрутом та супербонусним маршрутом. Модифікатори вайлдів спрацьовують випадковим чином, і коли це відбувається, проявляється один з бонусних ефектів. 

3 скатери на барабанах 2-5 запускає бонусне колесо, 4 — запускають супербонусне колесо. Бонусне колесо дарує безкоштовні обертання, бонусний маршрут або супербонусний маршрут. Суперколесо пропонує те ж саме, але показники вище. Під час дії бонусного раунду гравцям надаються 6-15 фріспінів. Під час дії цієї бонусної функції всі символи низької вартості видаляються з основних барабанів. Поява 3 або 4 скатерів запускає ще одне бонусне колесо.

Бонусний маршрут, по якому гравці рухаються, потребує збору множникового значення, починаючи з 3 життів. На кожному раунді гри розгадується число, і фішка гемблера переміщується на цю кількість позицій по маршруту. Приземлення на тій самій позиції вдруге або отримання X на мінібарабані віднімає одне життя. Зупинка на загадковій позиції запускає Золотий барабан. Також у гемблерів є можливість самостійно купити бонусну функцію. Таким чином гравці можуть купити бонусне колесо за 100х ставки, бонусний маршрут за 150х ставки або супермаршрут за 250х ставки.


Рекламний матеріал