Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Коти та кава: у Запоріжжі з’явилося нове котокафе 

Коти та кава: у Запоріжжі з’явилося нове котокафе 

Коти та кава: у Запоріжжі з’явилося нове котокафе 

Фото: Inform.zp.ua

На початку лютого в Запоріжжі запрацювало котокафе “Meow Cafe”. Це другий подібний заклад у місті, де можна не просто випити чаю, а й погратися з пухнастиками. 

Кореспондентка Inform.zp.ua відвідала його та дізналася, як воно працює. 

Власники закладу Олександр Авраменко і Катерина Таран давно планували відкриття такого кафе. 

“У нас прифронтове місто, і в соцмережах часто з’являються повідомлення від волонтерів про покинутих та травмованих тварин. Завдяки цим людям тварини знаходять тимчасовий притулок. Ми вирішили зробити свій внесок в цю благодійну справу”, – пише пара в інстаграмі “Meow Cafe”. 

У кафе відвідувачів зустрічає семеро котиків. Деяких із них знайшли волонтери в Запоріжжі, інших – військові в зонах бойових дій. Чотирилапі хазяїни закладу грайливі, добре йдуть на контакт.

Олександр і Катерина вирішили використати формат тайм-кафе – за одну хвилину клієнт платить 2 гривні, тобто за годину перебування виходить 120 гривень. Підлога застелена килимовим покриттям, тому на вході потрібно роззуватися.

Одразу ж слід ознайомитись з правилами поведінки з тваринами.

У головній залі можна потоваришувати з котиками або ж пограти в настільні ігри. Мінікухня знаходиться в сусідній кімнаті. Там заварюється чай або кава, лежать різні солодощі.

Крім головної зали, також є ігрова кімната з PlayStation.

На вході за столом реєстрації продаються сувеніри, пов’язані з пухнастиками.  

Допомога тваринам, особливо постраждалим від війни, це добра справа, тому не дивно, що нове котокафе в Запоріжжі отримує схвальні відгуки в Instagram. 

Відвідати заклад можна за адресою вул. В‘ячеслава Зайцева 2.

Фото та текст: Вероніка Ведмідьова