Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі не буде водопостачання: названо адреси

У Запоріжжі не буде водопостачання: названо адреси

У Запоріжжі не буде водопостачання: названо адреси

Вода. Ілюстративне фото

У Запоріжжі сьогодні, 7 березня, у зв’язку з аварійними ремонтними роботами не буде водопостачання за декількома адресами.

Про це повідомили у КП «Водоканал».

Водопостачання не буде до 18-00 за адресами: вул. Дніпровська, 27 – 35, 32 – 42; вул. Жуковського, 46 – 64, 37 – 51; вул. Гоголя, 65 – 99, 64 – 68; вул. Перша Ливарна, 33 – 39, 43, 38 – 42.

Підвіз води буде здійснюватися автоцистерною.

Нагадаємо, у Запоріжжі за деякими адресами сьогодні, 7 березня, будуть відключати електроенергію. Це пов’язано з плановими ремонтними роботами.