Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Родинам загиблих військових видаватимуть допомогу у Запоріжжі: як отримати

Родинам загиблих військових видаватимуть допомогу у Запоріжжі: як отримати

Родинам загиблих військових видаватимуть допомогу у Запоріжжі: як отримати

Продукти

У Запоріжжі фонд “М.Р.І.Я” відкрив реєстрацію на продуктову допомогу для дружин або матерів загиблих солдат та якщо чоловік чи син знаходиться в полоні, або зник безвісти.

Для отримання допомоги заповніть форму за посиланням: https://cutt.ly/IwMZXjkb. Про дату та час видачі буде повідомлено на інстаграм сторінці фонду: https://cutt.ly/PwMZCLCF.

Також благодійний фонд допомагає продуктами харчування, засобами гігієни, дитячим харчуванням, памперсами, одягом: багатодітним сім’ям, ВПО, малозабезпечені сім’ї з дітьми, ЗСУ, матерям-одиначкам, людям з інвалідністю

Для отримання допомоги потрібно заповнити форму, яку фонд публікує в своєму телеграм-каналі. Також мають штаб з одягом, який знаходиться за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 182. Одяг можуть отримати ВПО та багатодітні сім’ї (місцеві).

Нагадаємо, Уряд прийняв постанову, якою вніс зміни у порядок призначення виплат на проживання для запорізьких переселенців.