Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Як виглядає гіпермаркет “Ашан” в Запоріжжі після закриття (ФОТО)

Як виглядає гіпермаркет “Ашан” в Запоріжжі після закриття (ФОТО)

Як виглядає гіпермаркет “Ашан” в Запоріжжі після закриття (ФОТО)

Фото: Inform.zp.ua

Гіпермаркет “Ашан” в Запоріжжі зачинив свій магазин у ТРК “City Mall” 3 березня. Відтепер в нашому місті він працюватиме лише в онлайн-форматі.

Кореспондент Inform.zp.ua відвідав приміщення колишнього гіпермаркету й показав, як воно виглядає зараз.

ТРК “City Mall”, де орендував площу для торгівлі “Ашан” працює в звичайному режимі. Сам магазин зачинив свої двері 3 березня, напередодні оголосивши про своє закриття через завершені терміни оренди.

Перед закриттям в гіпермаркеті в останні дні були знижки на товари, тому полиці швидко стали спустошеними.

Нагадаємо, що компанія Auchan Україна планувала зачинити свої гіпермаркети в цих містах ще на початку 2022 року. Проте після повномасштабного вторгнення росії компанії домовились про продовження оренди.


Наразі немає офіційної інформації, хто буде наступним орендавцем на місці “Ашану”. Журналісти Inform.zp.ua звернулися з цим питанням до керівництва ТРК “City Mall”, та на момент публікації матеріалу відповідь не отримали.